Wat biedt BoArte?

De Stichting BoArte kan beschikken over de uitstekende faciliteiten van het Chassé Theater waar de deelnemende organisaties hun gasten in een sfeervolle en exclusieve omgeving kunnen onthalen op culturele voorstellingen van niveau. De Stichting BoArte biedt de deelnemende organisaties enkele al dan niet besloten theater- en concertavonden per seizoen aan. De deelnemende organisaties ontvangen per voorstelling entreebewijzen voor zichzelf en relaties. De voorstellingen worden voorafgegaan of gevolgd door een ontvangst, buffetdiner of -souper van hoog niveau.

Daarnaast worden ook culturele activiteiten buiten het Chassé Theater georganiseerd, deze variëren van het bijwonen van locale festivals tot museum- of voorstellingsbezoek in andere steden.

Bovendien organiseert de Stichting BoArte jaarlijks voor de directies van de deelnemende organisaties een besloten culturele activiteit buiten Breda zoals in 2022 een cultureel weekend in Wenen, 2021 in Zwolle & Dalfsen, 2019 in Berlijn, 2018 in Valencia, 2017 in Luxemburg, 2016 in Rotterdam, 2015 in Kopenhagen, 2014 in Praag, 2013 in Lille, 2012 in Brugge, 2011 in Istanbul, 2010 in Madrid, 2009 in Boedapest, 2008 in Amsterdam, 2007 in Dublin, 2006 in Rome, 2005 in Krakow, 2004 in San Sebastian/Bilbao, 2003 in Avignon, 2002 in Edinburgh, 2001 in Düsseldorf en 2000 in Maastricht/Luik.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

E.W.J. de Groot

Voorzitter

(AKD advocaten & notarissen)

J.L.M. Havermans,

Penningmeester

(HPO B.V.)

H.P.W.M. Peeters

Bestuurslid

(Werk en Vakmanschap Organisatie B.V.)

J. Ravensbergen

Bestuurslid

(AVANS UAS)

Doelstelling

De doelstelling van de Stichting BoArte is het culturele leven in Breda en omgeving te bevorderen voor het bedrijfsleven. Sommige evenementen zijn gericht op het onderhouden van contacten tussen de deelnemende bedrijven, andere evenementen zijn bedoeld om de banden tussen de deelnemende bedrijven en hun relaties aan te halen.

De Stichting BoArte maakt bij haar activiteiten vooral gebruik van bestaande culturele instellingen en historische gebouwen in Breda en omgeving. Zij levert hiermee een bijdrage aan de bevordering van het culturele klimaat in de stad en aan de aantrekkingskracht voor economische activiteiten in de regio.